MH Tekst& Storytelling

Ben je op zoek naar een gastblogger voor een serie aansprekende blogs op je website? Een schrijfster voor pakkende artikelen? Iemand om je webteksten te (her)schrijven? Of zie je jouw product of dienst graag terugkomen via Krulletje Lifestyle Blog?

Met tekst- en marketingbureau MH Tekst & Storytelling ga ik, Maaike, graag aan de slag om jouw (bedrijfs)verhaal te vertellen. Als dierwetenschapper én (food)marketeer heb ik een grote kennis en ervaring binnen de agrarische en food sector. Daarnaast heb ik me de laatste jaren toegelegd op het schrijven van artikelen over lifestylegerelateerde onderwerpen: trouwen, werk (zoeken), het sociale leven, reizen, emoties en gevoelens.

Mijn marketing- en schrijfkennis kan ik daarom breed inzetten in zowel persoonlijke- als bedrijfscommunicatie. De rode draad hierbij is dat ik altijd schrijf met een twinkel: de persoonlijke touch die jouw lezers of klanten weet te raken.

Wat ik voor je kan doen? Kijk gauw verder.