Wouter goes hipster met Gaaf Geschoren (+ winactie!)

“Lieveeeerd?”

“Jaaaa?”

“Heb je zin om een scheerpakket uit te proberen?”

Wouter kijkt verontrust op van zijn telefoon, terwijl zijn hand naar zijn kin vliegt. “Een scheerpakket proberen? Hoezo, heb ik dat nodig dan?”

Ik gniffel. Recentelijk kwam ik in contact met de jongens van Gaaf Geschoren.nl, een nieuwe service die hippe scheerpakketten aanbiedt die je online kunt bestellen. Of ik het pakket wil uitproberen en de ervaring wil beschrijven in mijn blog? Welja, tuurlijk, alleen heb ik zelf geen baard dus moet Wouter eraan geloven. Gelukkig ziet hij de humor er wel van in en stemt hij toe.

Een paar weken later ligt het pakket in de brievenbus. Het pakketje is klein, compact en er komt een lekker geurtje af. Nieuwsgierig maak ik het open en inspecteer ik samen met Wouter de inhoud.

Het pakket bevat allemaal leuk uitziende scheer dingen, zoals een scheermes, losse mesjes, zeep, aftershave balsem en baardolie.

Baardolie. Haha. Misschien is mijn man met zijn licht behaarde kinnetje niet het ideale proefkonijn.

“Kom kom kom proberen!” spoor ik Wout aan.

“Oke, ik wou toch net gaan douchen”, zegt Wout en begint zijn kleren uit te trekken.

“Nee ho stop, ik moet er foto’s van maken he. Dus doe maar bij de wastafel”, roep ik.

Wouter rolt met zijn ogen (“Leuk joh, zo’n vrouw met een blog”), maar trekt berustend zijn shirt weer aan en loopt naar de wastafel. Bij het pakket zit een heus stappenplan, dus we lezen wat hij nu moet doen. Het plan behelst inzepen met een kwast, scheren, nog meer zepen en nog meer scheren.

Ik huppel met een camera in de rondte om dit spektakel goed vast te leggen.

“Luk het?” vraag ik.

“Uhuh”, mummelt Wout terwijl hij zijn kaak strak trekt. “Man, dat mes is scherp zeg! Ik moet wel echt even voorzichtig doen. Leid me eens niet steeds af!”

IMG_5295

Oke, oke. ik laat Wout met rust en tien minuten later komt hij helemaal glad de badkamer weer uit. Ik wil het resultaat natuurlijk voelen. En eerlijk is eerlijk: glad!!

“Wil je nu nog aftershave balsem? “ zeg ik behulpzaam. “Offe, baardolie?”

Wouter trekt een gezicht, maar smeert toch wat balsem op zijn kin. “Wel lekker spul”, zegt hij waarderend.  Wat kunnen we concluderen over deze scheer experience?

Conclusies van Wouter over de scheer experience van Gaaf Geschoren:

 1. De mesjes zijn superscherp en scheren dus inderdaad heel glad.
 2. Scheren is op deze manier meer werk dan hoe ik het normaal doe. Daar heb ik op een doordeweekse dag geen tijd voor, dan wil ik gewoon vlug en simpel scheren onder de douche. Ik zal dit dus alleen in het weekend gebruiken. Volgens mij is dit pakket geschikter voor mannen die een ingewikkelde baard of snor hebben en ‘bij willen scheren’.
 3. Het lijkt me wel handig om periodiek een pakket thuisgestuurd te krijgen en altijd alle scheerspullen op voorraad te hebben.

Conclusies van Maaike over Gaaf Geschoren:

 1. Door de mooie verpakking en compleetheid leent het pakket zich goed als kado voor mannen-die-alles-al-hebben en/of van gadgets houden.
 2. Alles ruikt echt heel erg lekker!
 3. Ik denk dat Wouter te ongeduldig is om zich structureel op deze klassieke manier te scheren. Ik ben benieuwd hoe andere mannen dat ervaren.

Wil jij proberen of jij of jouw man stoer genoeg is voor Gaaf Geschoren?  Ik mag een  compleet basispakket weggeven! (voor jezelf of om kado te geven)

Meedoen kan heel simpel:

 1. Laat hieronder weten waarom je het pakket graag wil winnen!
 2. Het liken van de pagina van Krulletje Lifestyle Blog & delen van dit bericht worden gewaardeerd (moet niet, mag wel!)

  Nee Twinkel, Gaaf Geschoren is niet voor de poes

  Nee Twinkel, Gaaf Geschoren is niet voor de poes..

Geschreven door

4 Reacties

 • Martin van der Linden

  Ik was aan het googlen naar Gaaf Geschoren en kom via die weg op je blog terecht. Ik zou het wel graag willen uitproberen. Ik heb een behoorlijke baardgroei en altijd ruzie met mijn scheermesjes. Gebruik eigenlijk altijd Gilette en/of Wilkinson (schrijf je dat zo) maar nooit naar volle tevredenheid. Ben dus wel benieuwd naar deze ambachtelijke aanpak.

  • Maaike de Vries

   Hoi Martin, leuk dat je reageert, hmm ja ik kan me voorstellen dat je dan benieuwd bent naar dit pakket! Je naam gaat mee in de grote hoed :).

 • clara

  Nog geen berichten publiek gemaakt dus ik ga ervan uit dat je nog niemand hebt gekozen en ga gelijk maar mijn geluk proberen! Bij deze (naam is uit privacy redenen aangepast ;))

  Sinds ik mijn Joris ken staat er altijd iets tussen ons: baardstoppels. Ik heb niets tegen testosteron maar het feit dat dit krachtige hormoon ervoor zorgt dat ik meet een rood en opengescheurd kin door de wereld loop en ik langzaamaan geen excuses meer kan bedenken (ongesteld, sportongeluk, Sinterklaas cadeautje van oma zogenaamd een zelfgemaakte mooie maar helaas jeukerige sjaal).
  Inmiddels hebben Joris en ik een compromis gesloten: Hij laat zijn baard groeien en verzorgt hem met een verzachtend shampoo. Het werkt en mijn huid is hem ontzettend dankbaar voor dit lieve gebaar.
  Joris kan maar niet wennen aan zijn nieuw uiterlijk en voelt zich net een Italiaan. Ik vind Italianen nogal aantrekkelijk en ben nog gekker op mijn Joris. Ondanks zijn aantrekkingskracht blijft Joris maar een Nederlander en elke keer hoor ik hem zeggen: De volgende keer zie je mij zonder baard. Stiekem vind ik de stoppelbaard hem ontzettend goed staat en hij meer vertrouwen en loyaliteit uitstraalt. Ik weet het zeer te waarderen dat hij de baard voor lief neemt om mij pijn en grappig bedoelde commentaren van mijn collega’s te besparen. Graag wil ik hem dit setje cadeau doen om hem te laten weten dat ik ook bereid ben een compromis in te gaan zolang het maar met een goed scheermes gebeurd. Ik ben zeer benieuwd of de baardstoppels minder scherp zijn door deze manier van scheren. Het roept ook gelijk leuke oude herinneringen na voren aan mijn opa die elke ochtend in zijn wit onderhemd uitgerust met kwast, zeep en scheermes voor de spiegel stond om zich te scheren.

  • Maaike de Vries

   Hahaha Clara, wat een grappig verhaal. De zoektocht van jouw Joris naar de ultieme scheermiddelen! Ik ga de winnaar deze week bekend maken, dus je bent zeker nog op tijd! Liefs!

Geef een reactie