Diensten en samenwerking

Doelgroep Krulletje Lifestyle Blog
Met mijn Krulletje Lifestyle Blog trek ik maandelijks circa 1000 unieke bezoekers die mijn verhalen lezen over het leven van een kersverse dertiger. In mijn blog schrijf ik over lifestyle gerelateerde onderwerpen als moeder worden, trouwen, werk (zoeken), huis & interieur en persoonlijke dromen en ambities. Mijn lezerspubliek bestaat overwegend uit hoogopgeleide dames van 25-45 jaar, die zich herkennen in de thema’s en dilemma’s die ik beschrijf.

Samenwerking
Heb je een bedrijf, product of dienst dat je onder de aandacht wil brengen van de doelgroep van Krulletje Lifestyle Blog? Dat kan. Bijvoorbeeld door verwerking in een artikel, het schrijven van een review, het testen van het product, een win-actie, het plaatsen van foto’s of verspreiding via mijn social media kanalen facebook, twitter en instagram. Ik denk graag vrijblijvend mee bij het bepalen van een passende inzet van Krulletje Lifestyle Blog in jouw online marketingcampagne.

Meer weten? Neem gerust contact op via het contactformulier of door een e-mail te sturen naar info@krulletje.com.