Happy shoppin’! Wat we al kochten voor onze babyjongen

Hoi, hoi. We krijgen een jongetje! Ja, dat wisten jullie al, maar het besef is bij mezelf inmiddels ook geland. En na de aanvankelijke wenfase, zie ik nu een hoop voordelen. Want deze babyboy is het ultieme excuus om lekker te gaan shoppen!

Operatie Kinderkamers 2.0
We zijn de afgelopen weken in huis begonnen met Operatie Twee Kinderkamers. Lauren gaat verhuizen naar de (nu nog) studeerkamer, die een stuk groter is dan haar kleine babykamer. De babyman komt in haar kamertje. Harstikke leuk allemaal, alleen vergde het wat uitzoekwerk van rommel die nu in de studeerkamer staat en richting zolder moest. Gelukkig kregen we hulp van mijn lieve schoonouders en beste vriendinnetje, zodat ik mijn zwangere buik een beetje kon ontzien. Want hoewel ik me prima voel, is 10x de trap op en af niet meer zo’n pretje.

Grote meisjeskamer
Nu is de toekomstige kamer van Lauren grotendeels leeg en kunnen we beginnen met het leukste gedeelte; de inrichting! Lauren verhuist een deel van haar spulletjes natuurlijk gewoon mee, maar omdat deze kamer een stuk groter is dan de vorige kan ik qua decoratie mijn hart ophalen.  In Lauren haar huidige kamertje heeft ze een bloemsticker op de muur waar ik nog steeds helemaal weg van ben,  dus misschien krijgt ze hier wel weer zoiets. Daarnaast hebben we van mijn schoonzus hele leuke uit hout gezaagde huisjes cadeau gehad, die eerst in de kinderkamer van Laurens nichtje hingen. Binnen kort gaan we eens puzzelen hoe dat mooi aan de muur past.

Spulletjes voor onze babyjongen
Daarnaast mag ik nu dus los met de kamerstyling en kleertjes voor de kleine man. Omdat Laurens babykamer vrij neutraal is (mintgroene muur, wit/grijze meubels) kunnen we met wat kleedjes en frutsels de kamer makkelijk jongensproof maken. Vorige week werd ik goed op weg geholpen, toen ik van kraamkado.nl een geweldige kadobox kreeg vol met jongensspulletjes. Via deze leuke website kan je de schattigste kraamkadootjes bestellen. Ik had ze al eerder gespot en ben dus helemaal happy toen ze me het allerleukste pakketje opstuurden. Het pakket, dat eigenlijk bedoeld is als kraamkado maar ook errug leuk is om als zwangere te krijgen, bevatte een slabbetje, mutsje, rompertje van Fresk, knuffel, kleine douchespulletjes van Naïf en zelfs een chocoladereep voor mama. Alles is kwalitatief mooi en super leuk verpakt, echt een feestje om te krijgen. En dan die olifanten knuffel… Iets zegt met dat dit de toekomstige lievelingsknuffel voor onze man wordt!

 

Happy shoppin’
Zelf hebben we ook de eerste lieve jongenskleertjes al geshopt.  Zo kochten we onderstaand setje van Feetje voor onze kleine man. Om op te vreten toch? 😉 Daarnaast hebben we ook al het nodige cadeau gekregen van onze lieve familie en vrienden, dus de kleine babyjongen wordt nu al ontzettend verwend. We zijn dus lekker bezig! Ik vind de voorbereiding overigens een stuk relaxter dan toen ik zwanger was van Lauren; 90% van de spullen hebben we al. Daarbij weten we natuurlijk beter wat we straks wel en niet gaan gebruiken. Kunnen we ons dus lekker richten op frutsels die ‘gewoon leuk’ zijn. Like!

 

Geschreven door

Geef een reactie