Review + winactie: De wereld aan je voeten in de slaapkamer

Na onze laatste succesvolle vakantie naar Spanje heb ik weer reiskriebels. Zin om weg te zijn van thuis, om nieuwe landen en culturen te ontdekken… Yeah! Maar met de komst van onze kersverse baby Jonas zit een verre reis er voorlopig even niet in. Wat doe je als je zelf niet op reis kunt? Dan haal je toch gewoon de wereld naar je slaapkamer! 

Producten reviewen
Weet je wat nou zo leuk is aan een wereldberoemde 😉 blogger zijn? Dat mensen en bedrijven je producten cadeau willen geven om te reviewen. Met enige regelmaat krijg ik mails van mensen met de vraag of ik iets wil uitproberen.

Vaak zeg ik nee.

‘Huh?”, hoor ik je denken, ‘waarom zou je nee zeggen tegen gratis producten?”. Nou, om een paar simpele redenen. Soms worden mij dingen aangeboden die ik niet leuk vind of niet nodig heb. Dan kan ik die wel gaan uitproberen, maar dan slipt ons huis dicht met rommel en daar wordt Wouter errug chagrijnig van. Daarbij schept een product ontvangen natuurlijk ook verplichtingen: ik moet het uitproberen, er een verhaaltje over schrijven en op de blog plaatsen. Dat is leuk, maar kost ook veel tijd. Tijd die ik momenteel niet echt in overvloed heb, en dus best kostbaar is.  Tot slot, lieve lezers, wil ik jullie ook niet steeds vermoeien met allerhande reclame. Wordt niemand blij van.

De wereld aan je voeten in de slaapkamer
Dat gezegd hebbende: soms krijg ik een aanbod dat gewoon te leuk is voor een nee. Een paar weken terug kreeg ik de vraag of ik interesse had in een wereldkaart voor aan de muur. Ik mocht zelf iets kiezen. Nieuwsgierig klikte ik de meegestuurde website van wereldkaarten aan en al snel zat ik me te verlekkeren aan de leukste gekleurde wereldkaarten, op allerlei materialen en in allerlei formaten en designs. Zo kan ik kiezen voor een wereldkaart op canvas doek, maar ook op bijvoorbeeld hout, plexiglas en aluminium. Ook biedt de site keuze aan leuke stads- en landkaarten.

Het toeval wilde dat Wouter en ik het kort daarvoor nog gehad hadden over lege muur in onze slaapkamer en dat daar toch écht eens iets moest komen. En aangezien we natuurlijk graag doen of we echte wereldreizigers zijn… Ik val al gauw voor een wereldkaart in zachte pasteltinten, die op hout kan worden gedrukt. “I want to travel the world with you!’,  staat er onderaan de kaart. Ha, that’s us!

I want to travel the world with you
De week erna werd onze wereldkaart bezorgd. Voorzichtig pakken we de boel uit. Ik word wel blij van wat ik zie: onze ‘romantische’ wereldkaart op hout is strak gedrukt en de kleurtjes zijn precies zoals ik ze op de site zag staan. Aangestoken door mijn enthousiasme sleept Wouter de kaart dezelfde avond nog de trap op om te testen hoe het boven ons bed staat. En het staat leuk! Echt leuk!

Onze best wel kale slaapkamer ziet er ineens veel aangekleder uit. Het heeft ook wel iets om eindelijk iets aan de kamer te doen, na maandenlang alleen maar met kinderkamerstyling in de weer te zijn geweest. We hebben bij de kaart bovendien een zakje prikvlaggetjes gekregen, zodat we kunnen markeren waar we allemaal al geweest zijn. Al op best veel plekken, merken we al prikkend.

Nice! Dat worden mooie dromen over onze volgende verre reis…

Wil jij ook een wereldkaart in huis? Ik mag 25 euro shoptegoed weggeven voor een wereldkaart naar keuze van www.wereldkaarten.nl! Doe mee door in de comments hieronder, op de Krulletje facebook of instagram te laten weten dat jij graag een wereldkaart aan de muur wil hebben. De winnaar wordt op zondag 8 juli bekend gemaakt.

Geschreven door

1 Reactie

  • Anita H.

    Ik wil heel graag een wereldkaart aan de muur!

Geef een reactie