Twinkel Time 12: Make-up, Griekenland, paardenbloemen en bruiloft

Tijd voor twinkels! Mijn kleine en grote geluksmomentjes van de afgelopen tijd. De twinkels gaan dit keer over quality time met vriendinnen, stralen bij een bruiloft, weer een beetje huisstyling en dan nog een vakantie als toetje. Lees je mee?

Twinkel Time 12

 1. Een make-up workshop doen met mijn oudste vertrouwdste vriendinnetjes

Vanaf de middelbare school ken ik ze al; mijn Lelystad vriendinnen. En gelukkig zijn we sindsdien altijd vriendinnen gebleven. Nu we oud en (ietsje) wijs(er) zijn, niet bij elkaar om de hoek wonen en überdruk zijn (wie niet?) is afspreken soms lastig. Toch lukt het ons altijd om elkaar eens in de zoveel tijd te zien. Een paar maanden terug werd Desiree 30 en om die mijlpaal te vieren besloten we haar een make-up workshop cadeau te doen. En onszelf ook maar gelijk, want met die aanstormende 30 kon de rest ook wel wat make-up tips gebruiken.

De workshop werd gegeven door een meisje dat duidelijk veel verstand had van make-up. Ze droeg er in ieder geval een heleboel van. Twee uur lang kregen wij uitleg over het aanbrengen van crème, primer, wallencoverspul, foundation, poeder, nog meer foundation, blucher en rouge. En eerlijk is eerlijk: we zagen er daarna allemaal uit als de frisse, uitgeslapen versie van onszelf. Omdat ik mezelf niet echt het type vind om elke ochtend 10 lagen foundation op te doen, heb ik de unieke aanbiedingen om een heleboel make-up met korting te kunnen kopen maar aan me voorbij laten gaan. Maar ik weet nu wel wat een arcadeboog is, dat is handig. En het belangrijkst; het was heerlijk om weer met de meiden te zijn. Superdag!

Knappe vriendinnetjes

Knappe vriendinnetjes

2. De woonkamer is nu mooi wit

We moesten er afgelopen weekend echt aan geloven: de woonkamer moest nog worden gewit. Voor onze verhuizing was de boel alleen gestuukt en het kon nog wel een verfje gebruiken. Natuurlijk is dat alles veel handiger om te doen vóórdat je meubels in de kamer zet, maar dat paste toen niet meer in onze overspannen planning. Dus het moest nu. Dat ging lekker: met hulp van (schoon)broertje Gijs trokken we de kamer leeg, verfden we de sterren van de hemel en zetten alles weer terug. Het resultaat is top: de woonkamer oogt frisser, lichter, groter.. Owja, en witter. Als kers op de taart hebben we gelijk de schouw turkoois geverfd. Het wordt nog wel eens wat met dat huis van ons.

Witte muren met in de hoek een stukje van de schouw

Witte muren met in de hoek een stukje van de schouw. Owja, en nieuwe lamp!

 1. Reisje in het vooruitzicht

Yeah ,we gaan naar de zon! Over een paar weken gaan we een weekje op vakantie. Griekenland wordt het. Ik ben nog nooit in Griekenland geweest, dus het lijkt me leuk omdat land ook eens te zien. Sowieso zijn we voor mijn gevoel al veel te lang niet meer naar het buitenland geweest, dus de reiskriebels zijn weer flink aanwezig. We doen dit keer lekker makkelijk: vliegen, huurauto, appartementje. Weg gaan naar Lefkas, kennen jullie dat? Onder de westkust, onder Corfu. Het is daar nu 25 graden. Can’t wait…

Onze honeymoon op Ibiza vorig jaar

Onze honeymoon op Ibiza vorig jaar

 1. Er bloeit een paardenbloem op de muur

Ons nieuwe huis heeft een grote hal. Prachtig, maar het vroeg om een creatieve invulling. Al googlend belandde ik in de wereld van de muurstickers. Je blijkt de gekste dingen op je muur te kunnen plakken! Van teksten tot landkaarten, van vogeltjes tot vuurspuwende draken. Voor ik het wist bestelde ik een bijna 2 meter hoge paardenbloem. Die ook nog verrassend makkelijk op de muur te plakken was. Dus nu hebben we een paardenbloem op de muur. Vrolijk toch?

The making off

The making off..

Klaar!

Happy!

 1. Wedding time!
Zo was dus mijn make-up

Zo was dus mijn make-up

Dit weekend hadden we bruiloft! De eerste sinds we zelf trouwden. Heel fijn, want nu kon ik gelijk mijn nieuw verworven make-up vaardigheden in de praktijk brengen. Alhoewel ik er uiteindelijk geloof ik niet heel anders uitzag dan normaal, was het toch leuk om te make-upen met een doel. Maar veel belangrijker: het was een superprachtige dag. Met alles wat een mooie bruiloft moet hebben: een stralend bruidspaar, een ontroerende ceremonie, heerlijk eten, een spetterend feestje. En dat alles dan vieren met onze lieve vriendengroep. Ik ben gek op bruiloften. Lieve Sen & Lindsay, dank jullie wel voor de prachtige dag!

<3

<3

Hapiness bij het eten

Mislukte maar toch blije selfie van ons

Geschreven door

1 Reactie

 • Sen en Sen

  Hai Maaike!
  Wat een lief stukje over onze bruiloft. Wij hebben ook enorm genoten van de hele dag.
  Liefs, Bennie en Jill ?

Geef een reactie