Twinkel Time #13: trouwdag vieren en op kattenjacht

Twinkel pleziertjes nummer 13! Dit keer staan de geluksmomentjes vooral in het teken van onze trouwdag, die we geweldig goed hebben gevierd. Verder waren we weer creatief in huis bezig en achtervolgenden we onze kat. Huh? Ja, je leest het hier..

Twinkel time 13

 1. Creatief in de hal 2.0

We gaan vrolijk verder met onze huisinnovaties. Een poosje terug showde ik hier onze muursticker in de hal. Omdat de hal echter nogal groot is,  waren we met alleen die sticker nog niet klaar. Daarom kochten we vorige week een hip rekje voor aan de muur. Dat hadden we afgekeken bij de Dille en Kamille. Een plantenrek, noemden ze het daar. Dus hangen wij er planten aan. Maar ook foto’s en kaartjes. Het rek moet nog een beetje gevuld worden, maar het begin is er. Vrolijk toch?

20160524_184154 Plantenrek

 1. Onze eerste trouwdag vieren in style

En toen was het ineens alweer een jaar geleden dat wij ‘JA’ zeiden. Wauw, een jaar getrouwd! Onze huwelijksnacht brachten we door in een suite van Manna, dus leek het ons wel geinig om dat weer te doen. Op een maandagavond, want daarop viel 23 mei dit jaar, checkten wij in bij het hotel. In dezelfde suite als waar we vorig jaar sliepen, een waanzinnig mooi, over-de-top-luxe ding. Zo leuk om weer terug te zijn!! We hebben herinneringen opgehaald, heerlijk gegeten in het Manna restaurant (aanrader!) en daarna uitgeslapen in het geweldige bed.

Het was heerlijk. Ik zie hier een traditietje aankomen…

Ontbijt op bed is zoo fijn!

 1. Weer even binnengluren in ‘onze’ kapel

Aangezien we dinsdag ook nog in Nijmegen waren, gingen we lekker nostalgisch langs onze trouwlocatie in het Valkhof. De kapel was open, dus glipten we naar binnen om weer heel even op de plek te staan waar we vorig jaar ook stonden. “Eigenlijk wel klein he?  Fluister ik tegen  Wout. Op de foto die ik vanochtend van de kapel op facebook zette leek het allemaal een stuk groter, dankzij de groothoeklens van onze fotografe.  Maar mooi blijft het, dat kleine kapelletje.

Ik op de plek waar we vorig jaar JA zeiden

Ik op de plek waar we vorig jaar JA zeiden

Uitzicht bij de kapel over het mooie Nijmeegse

Uitzicht bij de kapel over het mooie Nijmeegse

 

Onze trouwdag

Onze trouwdag

4 . Een heel lief kadootje van mijn man

Ja ik raak maar niet uitgepraat over die trouwdag, want ik kreeg ook nog eens een heel lief kadootje! Wouter gaf me dit lieve kettinkje. Ik draag niet zo vaak kettingen en daar mocht wel eens verandering in komen, vond mijn man. Ik ben er mega blij mee, niks is zo leuk als een sieraad ‘met een verhaal’.  Dank je wel lieverd!

Kadootje Wouter

5.Freddy op avontuur

Het is eindelijk zo ver: onze binnenkat is buitenkat geworden. Hij heeft nu zijn eigen luik en kan naar believen naar binnen en buiten wippen. Zijn eerste stapjes vonden wij spannender dan hij, dus de eerste dagen achtervolgden we hem om te kijken waar hij bleef . Freddy blijft nogal ondernemend te zijn, dus hebben we gelijk weer even leuk bijgepraat met veel buren. (“Hee, buurman! Mag ik even in uw tuin? Ik ben namelijk mijn kat kwijt”). Inmiddels geloven we wel dat hij weer terugkomt en gaat hij lekker zijn gang. Hij ziet er nu heel blij uit. Of wil ik dat zelf gewoon graag geloven?

Ik zie er zelf trouwens ook blij uit als ik naar buiten mag

 

 

Geschreven door

2 Reacties

 • Estelle

  Wat een fijne twinkels weer! Ik word er ook een beetje blij van 🙂

  • Maaike de Vries

   oow! Dat is lief <3 😀

Geef een reactie