Twinkel Time #16: Onze superstylishe tuin, must-have lamp en koffie

Happy Sunday! Zitten jullie -ondanks de regenbuien- lekker in de summer vibes? Ik wel, want ons GRAS is er! Wat maakt deze tuinupdate me gelukkig (spiek gauw hoe ons gazonnetje erbij ligt!). Ik krijg gelijk zin om ook weer nieuwe features voor in huis te kopen. Wat vinden jullie van die ene lamp? Enne, ziet Lauren er niet té cute uit in haar zomeroutfitje? Check het in deze Twinkel Time.

1.Het gras is altijd groener…. Bij ons!
JA HET GRAS IS ER! En het is nog mooier, groener en fijner dan we hadden kunnen hopen. Nu alle troep eruit is, lijkt de tuin 5x zo groot. Het is echt prachtig, zodra ik uit het raam kijk krijg ik goede zin. Volgens mij is het oprecht goed voor mijn gemoedstoestand, uitzicht op gras. We wachten nu reikhalzend totdat het gras goed is vastgegroeid en we er overheen mogen huppelen. Stiekum zette ik alvast een voetje…

2. Huisinspiratie: verliefd op een lamp
Aangestoken door de mooie tuin vibe krijg ik ook weer zin om dingen voor in huis te kopen. Ons huis is sinds we hier wonen steeds meer van ‘ons’ geworden. De afgelopen periode lag de focus even op het inslaan van babyspullen (vééél), maar al dwalend door ons huis bedenk ik me dat ik graag nog een paar leuke finishing touches zou doen. Zo staat er nog een nieuwe hanglamp voor boven de salontafel op mijn verlanglijst. Helaas is onze agenda momenteel een te beetje vol om fysiek te gaan interieurshoppen, maar lang leve de online webshops: op www.rietveldlicht.nl word ik verliefd op een beauty van een hanglamp .  Zal ik…?

3.Laurens hippe zomeroutfitje
Heerlijk: zomers weer betekent ook zomers babyoutfitjes. En omdat onze kleine dame ook nog eens groeit als kool, kan ik dus zonder gêne inslaan. In een hippe online babywinkel kocht ik dit te lieve setje. Schattig hè? Ze was er zelf zo happy mee dat ze van blijdschap haar melk rondsproeide over de bank, nog net te zien op deze foto…

Dat koffie op het terras ook prima kan met baby
Er zijn toch maar heel weinig dingen waar ik zo blij van word als van een kop goede koffie op een terras.  Ik vind dat gewoon… Gezellig. En koffie héél lekker. Als het goede koffie is dan. Gelukkig voor ons vindt Lauren koffie drinken op een terras ook oké. Zolang ze haar flesje heeft en om zich heen kan kijken, wil ze toch wel minimaal 15 minuten stil zitten: net lang genoeg voor die koffie. Dus konden we ook tijdens de vakantie onze koffie en terrasliefde in de praktijk brengen. Zoals in ons geliefde Nijmegen.  Jeej!

5. Een nachtelijk biertje met vrienden in de tuin
Om nog even terug te komen op die tuin van ons: al mogen we nog niet op het gras, toch zitten nu al vaker buiten. Want de tuin voelt meer af en dat is gezellig. Vorige week was het een hele mooie avond en zaten we met vrienden buiten. Gezellig met z’n allen aan het bier. En het was al een beetje laat, half 11 ofzo, dat is tegenwoordig laat. We zaten daar en we roken de geur van nat, net gesproeid gras en dat was ineens zo fijn. En ik bedacht me tevreden dat ik dan tegenwoordig geen feestende tiener meer ben, maar toch volkomen tevreden met mijn burgerlijke leven. Proost!

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met www.rietveldlicht.nl.

 

 

Geschreven door

2 Reacties

  • gerda

    Mooie lamp Maaike !! En ja , de tuin lijkt inderdaad 5x zo groot 🙂

  • Estelle

    Kom maar op met die BBQs in jullie tuin ? En wat is Lauren toch een lekker ding ? En die lamp, ik zeg doen! Staat super gaaf bij de rest van jullie interieur, echt de goeie stijl!

Geef een reactie