Twinkel Time #17: Bloggen, nieuwe hipstertools en knuffels

Mama bloggen

Halloaa! Deze week stond in het teken van bloggen en nieuwe hipstertools. Ik ben lekker aan het schrijven en word blij van alle trouwe en nieuwe blogbezoekers. Om dat te vieren breidde ik mijn hipsterblogimago uit met een laptop en een bril (is het wat?). En kreeg ik een dikke knuffel van Lauren.

1.Krulletje groeit! (nouja, de blog dan)
Is het gek om in mijn eigen blog te schrijven dat ik lekker aan het schrijven ben? Ach wat, ik doe het gewoon. De laatste weken heb ik – na een klein dipje– de blogvibe weer te pakken en dat voelt goed! Zo gaat het altijd bij mij: hoe vaker ik schrijf, hoe lekkerder het gaat en hoe meer ik weer ga schrijven. Daarnaast is het ook leuk om te merken dat mijn blog steeds beter gelezen en bezocht wordt. Want ik moet eerlijk zeggen dat dat een behoorlijke boost geeft. Ik bedacht me ook dat ik al best een poosje aan het bloggen ben: Krulletje Lifestyle Blog bestaat alweer ruim 3 jaar! Best lang he? En natuurlijk doe ik niet zo veel bijzonders en zijn er bloggers die heel, heel veel groter zijn dan ik, toch ben ik best een beetje trots. Dat ik het nog steeds heel leuk vind om te doen, en jullie leuk om te lezen. Thanks!

2.Dat Wouter mijn nieuwe laptop heeft ingericht
Al een happy moment an sich: ik heb een nieuwe laptop! Het werd ook wel tijd, want bij mijn oude hield ik elke keer mijn hart vast of het ding nog zou opstarten of niet. En omdat goed materiaal het halve werk is ,trakteerde ik mezelf op een nieuwe. Heel fijn, maar waar ik altijd een enorme hekel aan heb is het inrichten van zo’n ding. Je weet wel: Word installeren, bestanden overzetten… Bleh. Mijn vreugde was dan ook sky-high toen Wouter op zijn papadag mijn hele nieuwe laptop installeerde. Gewoon tussen het tuttelen met Lauren door. ZO LIEF! Nu kan ik nog lekkerder bloggen.

3.Knuffelen met Lauren na een lange werkdag
Een dagelijks hoogtepuntje uit het werk is een dikke vette Laurenknuffel. De laatste tijd knuffelt ze ook steeds vaker terug, en stopt ze haar lieve kleine neusje in mijn nek. Best feeling ever.

4.Nieuwe bril! Die ook nog best wel leuk staat (toch?)
Omdat ik toch al in spending flow zat, vond ik het ook tijd worden voor een nieuwe bril. Ik heb al eeuwenlang contactlenzen en een bril voor erbij, maar die bril stond niet mooi en zat niet lekker. Brillen zijn sowieso niet mijn vriend: ik ken tig mensen die er waanzinnig hip uit zien met hun mooie bril, maar bij mij staat het vooral… nerderig. Maar met een beetje hulp van mijn opticien heb ik nu dan toch een best leuke! Toch?

Bloggen met bril

5.Een onverwacht complimentje van een collega
Sinds ik moeder ben, merk ik dat ik meer zoekend ben in mijn kleding en stijl. Mijn lichaam is veranderd, ik word ouder… Wat staat nog, wat niet, wat is babykwijl proof? Binnenkort komt er ook een blog over dit onderwerp in mijn nieuwe serie Van zwanger naar #fitmom. Anyway ,ik weet het soms even niet.  Maar laatst was ik met Wouter weze shoppen en had ik een nieuwe trui-jurk gekocht (dat klinkt niet leuk, is het wel). En vorige week had ik die aan naar het werk, met witte gympen en een vrolijk jasje en ik voelde me voor het eerst sinds best wel lange tijd weer gewoon goed eruit zien. En dat zal ik dus ook wel uit hebben gestraald, want toen ik door de gang liep riep een collega spontaan ‘wat zie jij er hip uit! Leuk!’. Waar ik dus weer extra vrolijk van werd. Volgens mij moet ik vaker gaan shoppen  ;-).

 

Geschreven door

1 Reactie

  • gerda

    leuke bril hoor Maaike, staat je goed ! 🙂 xx

Geef een reactie