Twinkel Time #18: quality time is FIJN

Deze Twinkel Time staat in het teken van huiselijke quality-time. Quality time met ons gezinnetje, quality time met elkaar, quality time in onze tuin… Ik laad namelijk niet alleen heel erg op van leuke dingen doen, maar ook minstens net zo van een dag cocoonen. Kunnen jullie ook genieten van rustmomentjes? 

 1. Drie jaar geleden verloofd!
  Over quality time gesproken: van de week zat ik op facebook te kijken, toen ik ineens een melding kreeg van een bericht van drie jaar geleden. Je weet wel: die pushberichten met ‘herinneringen’ die facebook stuurt. Daarin werd ik eraan herinnerd dat het alweer drie jaar geleden is dat Wouter en ik ons verloofden. Wow! Bij het zien van de foto was ik gelijk terug in de tijd. Een regenachtig weekendje Ardennen, samen in een klein tentje, en toen toch nog onverwachts het aanzoek… Romantiek ten top (wel jammer dat ik zo zeurde tijdens het aanzoek. Maar ik heb het later goedgemaakt, nu zeur ik nooit meer. Echt niet.) Hoe leuk was dat, verloofd zijn en huwelijksvoorbereidingen… En hoe blij ben ik dat we nu alweer ruim 2 jaar getrouwd zijn. Liefde is fijn!

Verloving

 1. Dat onze tuin nu dicht zit
  We zijn weer goed bezig in de categorie tuinrenovatie: Wouter en zijn vader zijn bezig een schutting te plaatsen, waardoor we minder inkijk hebben vanaf de straat. Heerlijk, daardoor voelt de tuin nog meer als ons plekje. Ik blijf het heel erg fijn vinden om lekker met ons gezinnetje in de vernieuwde tuin te zijn. Vakantiegevoel aan huis, check!
Krulletje Lifestyle Blog

Zien julie Lauren en Freddy?

 1. Lauren is een paaseitje
  Vorige week kreeg Lauren van haar tante Annemarie twee haarbandjes kado. Je weet wel, van die stoffen bandjes met een strategisch strikje aan de zijkant. Ik was blij, want ik wilde al langer een bandje voor Lauren, maar het mocht nooit van Wouter. Vond hij truttig, ofzo (vond ik zelf eigenlijk ooit ook, maar er is wel meer veranderd sinds ik moeder ben). Anyway, nu hebben we 2 bandjes en kan Lauren als een echt meisje door het leven. Is ze niet überschattig als mini- paasei?

 2. Hoofd leegwaaien op het Scheveningse strand
  Ik houd van Scheveningen. De boulevard, al die toeristen, strand, de eindeloze rij strandtentjes… Leuk! Laatst was ik er weer even, samen met Wout. Op kindloos quality-time uitje. We waren naar de musical de Lion King (mijn kadootje voor Wouters verjaardag), maar genoten eigenlijk net zo erg van het rondslenteren langs het strand. Ik heb een haat-liefde verhouding met strand: met mijn witte sproetenhuidje zal je mij op een hete, zonnige dag niet op het strand vinden (teveel hitte, te weinig schaduw). Ik ben daarentegen GEK op strand als het niet al te heet is. Uitwaaien, het water horen klotsen, de wijdse uitgestrektheid… Love it. Dus voor mij is pootjebaden op een bewolkte dag het summum van strandplezier. Met een cappuchino in een strandtent erachteraan. Heerlijk!

5. Huiselijk cocoonen op afspraakloze weekenddagen
Wouter en ik zijn best wel sociaal (althans, dat vinden wij zelf)… Maar we zijn ook graag op onszelf.  Het heeft best lang geduurd voordat ik dat kon toegeven; het klinkt toch wat kluizenaarsachtig, zeggen dat je graag thuis bent. Maar het is gewoon zo. Allebei genieten we heel erg van afspraakloze downtime. Thuis, samen met onze kleine hummel. Vooral de zondagen zijn favoriet. Rustig ontbijten, uitgebreid douchen, in de tuin bomen uit de grond trekken (Wouter) en een boek lezen (ik), afgewisseld met een rondje met de kinderwagen.  Ik vind het heerlijk en ik heb het ook nodig. Dus proberen we zeer geregeld een rustig dagje in te lassen. Om daarna weer extra te genieten van alle andere leuke mensen om ons heen. Fijne (chille) zondag!

Geschreven door

Geef een reactie