Twinkel Time #5: Home is where the heart is

Ja, daar ben ik weer! Na een korte offline periode sta ik nu te springen om Twinkels met jullie te delen. Want er gebeuren Grote Dingen. Deze week happy moments in het teken van verhuizen: Krulletje.com is verhuisd naar deze spiksplinternieuwe website. En daarnaast staat er nog een verhuizing op het programma…

Twinkel Time #5

1.Een nieuwe look voor Krulletje

Krulletje is verhuisd!! Deze blog lezen jullie nu op de gloednieuwe website van krulletje.com. Lichter, strakker, met meer plaatjes én met een mooie plek voor MH Tekst&Storytelling, dat nu gezellig bij Krulletje woont. Ik ben ontzettend blij met dit nieuwe design, dat gemaakt is door Kees Lamper van Lamper-Design. Met Kees ben ik overigens ook erg blij: hij wist al mijn vage cryptische omschrijvingen om te toveren tot dit eindresultaat. Dank je wel Kees! Een nieuwe boost om met mijn schrijfskills nog meer te gaan gebruiken. Wat vinden jullie van de nieuwe look?

2. Dat het bod op je huis geaccepteerd wordt…!

Niet alleen Krulletje verhuist… Maar wij ook!! !Ja, nee, echt!!! Het kan snel gaan. In Twinkel Time 4 vertelde ik al dat wij op huizenjacht waren. Nadat we het één en ander hadden bekeken in Nijmegen en omgeving, verplaatste onze aandacht zich naar Wageningen en Renkum. In Renkum bekeken we begin deze maand een gaaf huis. Groot, rustig gelegen, gebouwd in de jaren 30. Het was 20 jaar bewoond door oudere mensen dus door de bruine balken en het muffe tapijt moesten we heenkijken. Maar daaronder zagen we een pareltje.
Dus we deden een bod. We kregen een tegenbod. We deden weer een bod. Weer een tegenbod.

We begonnen de moed te verliezen dat we hier uit gingen komen, dus deden nog éénmaal een eindbod. Een dag later belde de makelaar: ons bod was geaccepteerd!!!

En dus, als de financiering rondkomt en de bank ook vindt dat wij dit huis kunnen kopen.. Worden wij binnenkort eigenaren van een echt huis. Jiehoe!

Ons toekomstige PaleisHelaas wou onze huisfie niet zo goed lukken..

3. Dat goede vrienden dan het huis bijna naast ons kopen!

Naar Renkum verhuizen is naast heel erg cool, ook doodeng. Want we zijn gehecht en gewend aan Nijmegen. En Renkum is prachtig.. Maar geen Nijmegen. Daarbij weet ik nog hoe lang het duurde voor ik gewend was in Nijmegen, dus ben ik een beetje huiverig voor het ‘opnieuw beginnen in een nieuwe woonplaats’.
Dus ben ik héél blij dat we in ieder geval hele leuke dorpsgenootjes krijgen. Want vrienden hebben bijna precies tegelijk met ons ook een huis in Renkum op de kop getikt. Beide huizen zijn letterlijk op loopafstand van elkaar. Tel daar dan nog een aantal vriendjes in Wageningen (fietsafstand) bij op en mijn feestje is compleet. Ik heb zin in verhuizen!

I love my friends

4. Body balance & koffie bij de leukste sportschool

Met al die drukte in ons leven schiet sporten er de laatste tijd een beetje bij in. Terwijl ik, na wat opstartprobleempjes, heel erg happy ben met mijn huidige sportschool. Jammer eigenlijk dat ik die binnenkort achter me ga laten. Zou Renkum ook een sportschool hebben? Enfin, vorige week maakte ik sport-tijd en ging ik samen met vriendinnetje Kelly naar een lesje Body Balance, waarna we nog evne gezellig cappuccino’s dronken in de lounge. Na afloop kwam ik blij en ontspannen thuis. Ik ga toch proberen tot de verhuizing minimaal één keer per week te blijven gaan. Sporten doet me goed!

5. Even terug naar Buenos Aires, San Francisco en Rio
Nu we zo druk zijn met ‘settelen’, schieten mijn gedachten regelmatig terug naar onze wereldreis. Het is alweer 1,5 jaar geleden dat wij samen drie maanden in Brazilië, Argentinië en Californië doorbrachten. Al die vrijheid, zonder verplichtingen.. Het is en blijft een ongelofelijke ervaring, waarin we ontzettend veel hebben gezien, gedaan en geleerd. En bij het terugkijken van de foto’s droom ik weer even weg..

Wouter bij de great ocean road, highway 1 (Californie) Droogte, hitte, zand & zout in Death Valley (Californië)   Geweldig uitzicht op Rio de Janeiro (Brazilië) Een mooie kerk in Cordoba, Argentinië Het immens grote Sao Paulo (Brazilië)Het platteland van Argentinië

 

Geschreven door

2 Reacties

  • Claa

    Gefeliciteerd met je nieuw bedrijf en de nieuwe site. Ze ziet er heel goed uit en ik heb met plezier alles ontdekt en weer gelezen.
    Wat toevallig, ik ben sinds een tijdje ook veel in Renkum te vinden 😉 Jullie hebben in ieder geval een mooie locatie gekozen! Heel veel succes, ik kijk uit naar je “huis verhaaltjes”!

    • Maaike de Vries

      Hee Clara, leuk om te horen! 😀 En dat is zeker toevallig, wie weet tot ziens in Renkum dan? liefs!

Geef een reactie