Twinkel Time #9: Verhuisd, sieraden & winnaar Gaaf Geschoren!

Twinkel time: mijn serie geluksmomentjes van de afgelopen week. Door de verhuizing en bijbehorende drukte had ik weinig tijd om stil te staan bij alle happy moments, maar hier zijn ze weer! Met deze week veel kleine leukigheidjes, van een flashmob tot mijn mooie trouwsieraden tot pompoensoep. Enjoy!

Twinkel Time #9

1. WE ZIJN VERHUISD
Dit weekend is het gebeurd. Met behulp van heel veel lieve vrienden (ik houd van jullie, echt waar!) kregen we de spullen in één dag over. Dus nu slapen we al drie nachten in ons nieuwe huis. Te midden van heel veel troep en heel veel dingen die nog niet af zijn, maar daar ga ik me hier nu niet over beklagen. We zijn nu echte Renkummers! Renkummemaars! Renkumsen! Renkummerenders!
Ofzo. We wonen nu dus in Renkum.

Ons nieuwe huis in de stijgers om de schoorsteen te fixen

2. Blij worden van het dragen van mijn trouwsieraden
Voor onze bruiloft heb ik sieraden gekocht van het merk DRKS uit Nijmegen. Ik had nog nooit van dit merk gehoord, maar de winkel waar ik mijn trouwjurk kocht had het één en ander liggen en kende de eigenaresse persoonlijk. Uiteindelijk maakte DRKS speciaal voor mij een armband en oorbellen die bij mijn jurk pasten. Ontzettend gaaf. Na de bruiloft borg ik de sieraden netjes op, totdat mijn oog een paar weken geleden weer op de doosjes viel. Waarom liet ik die sieraden eigenlijk in de kast liggen? Ik kan ze prima dragen! En dat doe ik nu dus. Niet elke dag, maar als ik er zin in heb. Want het blijft toch bijzonder voelen , mijn trouwsieraden. En ik vind ze nog steeds prachtig, iedere keer als ik mijn oog op mijn armband valt denk ik even aan onze trouwdag (die alweer een half jaar geleden is!).
Heel fijn, zo’n tastbare en draagbare herinnering.

Onderweg naar een feestje met DRKS oorbellen in

Onderweg naar een feestje met DRKS oorbellen + armband. Het kostte wat moeite om alles goed op de foto te krijgen, vandaar die serieuze blik :-).

Mijn mooie DRKS armband

Mijn mooie DRKS armband

Sieraden in de doosjes

3. Gave flashmob van het koor van mijn vader in Amsterdam
Mijn vader is heel lang voorzitter geweest van een koor, de Nederlandse Händelvereniging. Als kind vond ik dat totaal niet interessant (allemaal mannen en vrouwen in nette kleding die klassieke muziek zongen, hoera), maar later ging ik de zang van het koor stiekem steeds mooier vinden. Toen twee jaar geleden een delegatie van het koor hartverscheurend mooi voor mijn vader zong op zijn uitvaart, was ik om.

En nu heeft de Händel wat leuks gedaan; ze deden vorige week een heuze flashmob van het Messiah’s Hallelujah in het Magna Plaza in Amsterdam! Krijgen jullie hier ook tranen van in je ogen, or is it just me?

Extra gaaf: mijn liefste stiefmoeder Marijke zingt ook mee!

4. Pompoensoep op de bank
Ik kan soms ineens veel zin hebben in bepaald soort eten. Vorige week was dat pompoensoep. Dat kwam niet helemaal uit de lucht vallen: ik werk aan een interviewreeks voor Stessa over eetvoorkeuren van mensen en ik sprak laatst een dame die groot fan is van pompoen. En als je iemand een uur lang enthousiast over pompoen hoort praten.. Juist. Dus maakte ik ook een soepje en zat ik daar blij mee op de bank. Jummm.

Lekker soepie

5. Kadootjes weggeven: winnaar van scheerpakket van Gaaf Geschoren
Worden jullie ook altijd blijer van dingen geven van krijgen? Ik wel! Dus vind ik het heel leuk dat ik bekend kan maken wie het klassieke scheerpakket van Gaaf Geschoren heeft gewonnen. Ik heb alle namen in een hoge hoed gegooid en de winnaar van het pakket is…

Lindsay Bemelmans uit Wageningen!

Zij wint het pakket voor haar toekomstige man Martijn, die naar het schijnt nog een duwtje in de rug nodig heeft om zijn sikje af te scheren. Lindsay en Martijn, gefeliciteerd!

Niet gewonnen? Niet getreurd: Krulletje lezers kunnen het pakket met 5 euro korting bestellen. Dit doe je door op de website gebruik te maken van de kortingscode KRULLETJE.

IMG_5221

Geschreven door

Geef een reactie